Hout allergie is een allergie die regelmatig voorkomt, vooral bij mensen tussen de 10 en 30 jaar oud. Daarna neemt de allergie vaak af. De allergische reactie wordt veroorzaakt door houtstof. Het hebben van een hout allergie kan je belemmeren in de keuze voor een foto op hout. Deze geweldige accessoire voor in de huiskamer, slaapkamer of kantoor is de laatste jaren gigantisch in opkomst. Toch hoeft het niet uit te maken als je last hebt van een hout allergie en kun je gewoon een mooie foto op hout bestellen en deze gerust op je slaapkamer hangen om er met volle teugen van te kunnen genieten. 

Hoe zit het dan met de allergie voor hout?

Mensen die zich al wat meer verdiept hebben in een foto op hout en de ontwikkelingen die daarin zijn voor mensen met een allergie, weten dat een foto op hout vaak ook besteld kan worden op bamboe. Bamboe is een grassoort en geen houtsoort. Daarom is het geen probleem om toch een foto op hout te bestellen. Bovendien hebben de meeste mensen alleen last van hun hout allergie als het hout bewerkt wordt. Dit is niet het geval als je accessoire al in huis hangt. Daarom kun je vaak ook een andere houtsoort kiezen voor je foto op hout. Het is dan ook geen probleem om deze geweldige foto decoratie in je huis te hangen als je toch last hebt van een allergie die gerelateerd is aan hout.

Bestellen dan maar?

Ja lijkt me wel.. Kies een mooie foto uit die je graag op het hout wilt laten plaatsen en zet die jongens aan het werk! Je hebt je accessoire binnen no time in huis en je kunt de foto op hout ophangen aan het makkelijke ophangsysteem wat ge├»ntegreerd is in je foto. Ideaal dus voor als je niet zo’n doe-het-zelver bent en wel gewoon wilt kunnen genieten van een schitterende woonkamer.