In Nederland wordt de laatste jaren meer en meer aandacht besteed aan allergie. Niet alleen om de levenskwaliteit van mensen met een allergie te verbeteren, maar  ook omdat het goed is voor de economie om allergieën aan te pakken. Om die reden is er een speciale vergaderruimte Amsterdam afgehuurd om de mogelijkheden te bespreken om allergieën te bestrijden. 

In de kiem smoren

Waar er tegenwoordig vele middelen zijn om de symptonen van een allergie te bestrijden, gaat de vergadering in Amsterdam over het in de kiem smoren van de allergie. Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ gaan de krasse knarren om de tafel om allergische reacties bij de bron aan te pakken.

Dat de vergaderlocatie in Amsterdam is, is geen toeval. Er komen namelijk niet alleen Nederlanders naar de bijeenkomst, maar ook wetenschappers uit andere landen uit Europa, experts uit Amerika en een aantal uit Australië.

Zo wordt de kennis gebundeld en kunnen spijkers met koppen geslagen worden.

Wij zijn er uiteraard bij

Als nationale allergie vereniging zijn we natuurlijk blij dat zo’n interessant en geweldig evenement georganiseerd wordt in ons eigen land. Daarom zijn wij bij de vergadering (uiteraard zou je bijna zeggen), maar hebben we ook een aantal plaatsten gereserveerd voor onze vaste volgers. ben jij er één en wil je een aantal kritische vragen stellen aan één van de onderzoekers, of ben je benieuwd naar wat er besproken wordt op een dergelijke vergadering? Meld je dan aan via deze website onder het kopje ‘contact’ met als thema ‘vergadering amsterdam allergie’.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, maar wel op de hoogte gehouden willen worden, hou dan deze website in de gaten, hier houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van allergieën. Binnenkort weer een mooie tip over het ontlopen van snotter neuzen en niesbuien.