Vrijwel iedereen heeft te kampen met ongewenst lichaamshaar. Van een subtiele haargroei tot grote plekken met ongewenst haar, we kennen allemaal de frustratie en pijn die gepaard gaat met ontharing. Toch hoeft permanente ontharing niet pijnlijk te zijn, mits deze behandeling wordt uitgevoerd met de juiste apparatuur en door gespecialiseerd personeel. Voordat je start met behandelingen is het verstandig om eerst de feiten op een rijtje te zetten.

Lees meer op: http://www.emedlaser.com/

Pak de problemen aan bij de wortels

Bij scheren, epileren en waxen wordt het probleem niet permanent verholpen, het is dweilen met de kraan open. Laserontharing door Emed Laser is wél een permanente oplossing die het probleem aanpakt bij de oorsprong; de haarzakjes. Door deze te vernietigen kunnen er geen nieuwe haren meer groeien. Omdat dit proces alleen werkt op haren die zich in de groeifase bevinden zullen er altijd meerdere behandelingen uitgevoerd worden.

Ontharing zonder pijn

Een behandeling met laser klinkt misschien eng, toch is dit een zeer veilige methode. De laser werkt namelijk op het pigment in de haarwortels en niet op de huid. Wanneer je een zeer donkere huid hebt moet je deze wijze van behandeling altijd in overleg met de specialist laten uitvoeren. Sterker nog, de professionals van Emed laser zullen voor elke individuele klant een uitgebreide intake afleggen alvorens met de behandelingen te starten.