Je hebt er een groot deel van de dag gespannen naar uitgekeken: je bed. Vermoeid als je bent kun je je bij voorbaat verheugen op een heerlijke slaaptijd tussen de lakens. De teleurstelling is des te groter als je op dat moment de slaap niet kunt vatten en rusteloos de minuten aftelt tot de volgende ochtend. Kun je met een klein hulpmiddeltje toch in slaap komen?

Slapen is niet alleen fijn

Natuurlijk is het heerlijk om tussen de lakens te vertrekken naar dromenland en de volgende ochtend geheel verkwikt weer uit je bed te springen. Maar het is niet alleen heerlijk en fijn, het is ook nog eens noodzakelijk voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Tijdens de slaap ontspant het lichaam en ordent het brein de indrukken van de afgelopen dag. Als je te weinig slaapt loop je de kans tegen flinke gezondheidsproblemen aan te lopen.

Melatonine 3 mg kopen

Het is soms gemakkelijke gezegd dan gedaan: ga slapen. We zijn de hele dag zo druk, soms blijven de gedachten blijven rondmalen. Om in slaap te komen maakt je lichaam een speciale stof aan: melatonine. Als het in slaap komen niet wil lukken, dan is de aanmaak van melatonine verstoord of gewoon niet voldoende. Door melatonine 3 mg te kopen herstel je de natuurlijke balans.

Wil je meer informatie over gezondheid, slapen, voeding zorgverzekeringen et cetera? Dat kan je terugvinden in blogartikelen op zorggiggant.nl!