Planten en bomen in huis maken het huis fris en groen. Een levendige sfeer is dan ook het resultaat als je Rob de tuinman eens langs laat komen. Toch is een groen interieur niet voor iedereen een pretje. Mensen met een allergie kunnen niet tegen alle planten en bomen. Dit maakt het lastig om de juiste planten in je interieur te zetten, zeker als je wel houdt van de groene sfeer in huis. Kunstplanten waren tot voor kort geen optie omdat de kwaliteit te wensen over laat. Slechte kleuren en vanaf 20 meter afstand al zien dat de plant nep is. Bij de kunstplanten van Easyplants is dit niet meer het geval; natuurlijke kleuren echt hout en kwaliteit waar je jarenlang mee vooruit kunt.

Kunstplanten voor particulier en zakelijk gebruik

Kunstplanten zijn de laatste jaren sterk ontwikkeld. Daarom wordt het steeds aantrekkelijker om je planten in je huis- of slaapkamer te vervangen voor kunstplanten of juist kunstbomen. Geen zorgen, geen water en geen rotzooi in je kamer. Sommige van de bomen kunnen zelfs buiten staan. Hier zullen ze wel sneller vergaan, maar ook hier heb je er geen omkijken naar. De kunstplanten die je binnen zet zijn dus niet allergie gevoelig en bovendien heb je niet het risico dat je een miskoop doet en je plant binnen een paar weken het loodje legt.

Op die manier is de investering die je doet in een kunstplant of een kunstboom meer zeker. Geen risico’s, maar wel lang plezier van uw bomen en planten. Een groen interieur is dus gegarandeerd en u kunt uzelf bezig houden met zaken die voor u van hogere prioriteit zijn.

Op de website van Easyplants zijn alle bomen en planten terug te vinden. van de ficus tot de laurier en van kunstbamboe tot buxussen. Op die manier heeft u voldoende keus om de juiste planten in huis te halen.