Wil je graag online herenboxers bestellen en vind je het vooral van belang dat de pasvorm in orde is? Dit hangt onder andere af van de kwaliteit van de materialen, net als van de maten die er beschikbaar zijn. Wanneer jij voor een juiste maat kiest en wij zorgen ervoor dat je boxer niet gaat schuren of gaat kruipen en hiermee de kans op irritatie verkleind.

Goed sluitende boxers is de oplossing voor heel veel ergernis. Uit onderzoeken is gebleken dat ongeveer 60 procent van de mannen boven de 16 jaar te kleine boxershort dracht. Soms komt dat omdat boxers kunnen krimpen in de was en droogtrommel of gewoon omdat de mannelijke kopers de maat niet weten.

Gebruik van katoen en lycra

De kwalitatief goede herenboxers zijn standaard gemaakt van katoen, dit materiaal is daar het best voor geschikt. Het katoen zorgt er in het heren ondergoed voor dat er een fijn comfort ontstaat, in combinatie met bijvoorbeeld een goede vochtregulatie. Daarnaast vormt de toevoeging van lycra een goede stap voorwaarts, dit materiaal zorgt ervoor dat je kunt rekenen op niets minder dan de beste pasvorm. Lycra zorgt ervoor dat de boxershorts zowel om je benen als je middel zullen sluiten, zonder dat je het idee heeft dat de boxers te strak zitten.

Diverse kleuren en maten beschikbaar

Wil je goede herenboxers bestellen en ervoor zorgen dat je daar op een fijne manier gebruik van kunt maken? Dan is het bovendien van belang dat je online de juiste maat kunt bestellen. Je kunt bij Dann Hensums zelf aangeven welke maat je wilt ontvangen. Bovendien heb je de keuze uit een groot aantal verschillende kleurstellingen. Het heren ondergoed is altijd van goede kwaliteit, onafhankelijk van de kleur of de combinatie die je kiest. Je kunt wat dat betreft online een combinatie bestellen van bijvoorbeeld blauwe, rode en zwarte boxers, naast witte en grijze exemplaren. Op die manier kun je de kwalitatief hoogwaardige heren boxers onder verschillende outfits dragen.

Gratis verzending vanaf €39

Je kunt de boxers eenvoudig online bestellen en die gewoon gratis laten verzenden, wanneer je voor minimaal €39 bestelt. Dat betekent dat je de beschikking krijgt over 4 boxers, zodat je er een aantal aan je collectie toe kunt voegen. Ben je klaar met de modellen van mindere kwaliteit en de schreeuwerige patronen die je elders vaak tegenkomt? Dankzij de lage prijs van €9,95 per stuk kun je online een groot aantal boxers bestellen zonder dat je voor de hoge kwaliteit aan de andere kant diep in de buidel hoeft te tasten.