Allergien komen steeds meer voor in onze samenleving. Door het veranderde eetpatroon van onze bevolking in de afgelopen tientallen jaren, zijn er steeds meer mensen met allergieen. Deze mogelijke allergieen zijn ook belangrijk bij het selecteren van de juiste voedingssupplementen. Je wilt uiteraard niet een supplement gebruiken waarvoor je allergisch bent. Maar hoe kom je erachter of een bepaald supplement bepaalde allergenen bevat? Dat is niet altijd duidelijk in de productbeschrijving dan wel ingredienten declaratie. Kijk dan eens op www.topvitamins.nl

Op topvitamins.nl kun je namelijk in elke productcategorie selecteren op supplementen die bepaalde allergenen niet bevatten. Zo kun je selecteren op GMO-vrij, glutenvrij, sojavrij etcetera. Dit helpt je om met meer zekerheid jouw supplementen te bestellen.

Op Topvitamins hebben we zelfs ook top merken die zich specialiseren in bepaalde typen supplementen. Zo hebben we bijvoorbeeld het merk Country Life dat zich specialiseert in Glutenvrije supplementen. Ook hebben we bijvoorbeeld het merk Deva dat zich specialiseert in vegetarische en veganistische supplementen.

Neem eens een kijkje. Je winkelt met meer comfort op Topvitamins.nl.